Libros > Ciencias Técnicas > Biología > Indústria alimentària. Tecnologies emergents
Portada de Indústria Alimentària. Tecnologies Emergents

Indústria Alimentària. Tecnologies Emergents

Autores:Raventós Santamaria, Mercè; Pradell Clara, Trinitat;
Categoría:Biología
ISBN: 9788483015612
Ediciones UPC, S.L. nos ofrece Indústria Alimentària. Tecnologies Emergents en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 01 de 00 del 2003. Amplia tus conocimientos con este libro de ciencias técnicas, perfectamente adaptado para todos los lectores por su cuidado contenido. Este libro cuenta con un total de 206 páginas , unas dimensiones de 26x19 cm (1ª ed., 1ª imp.).
Leer argumento »
Ver todas las novedades de libros »

Argumento de Indústria Alimentària. Tecnologies Emergents

Subministrar aliments a la població continua essent la preocupació principal de l'home al segle XXI i, en aquest sentit, la tecnologia té un paper molt important a fer. Mitjançant la publicació del llibre Indústria Alimentària. Tecnologies emergents, es vol palesar el paper fonamental que poden tenir les universitats que desenvolupen activitats en aquest àmbit per donar resposta a una de les necessitats fonamentals de l'home: alimentar-se. Aquest llibre vol presentar, d'una manera didàctica, diverses tecnologies emergents que en aquest moment són importants per a la indústria alimentària perquè permeten millorar les característiques dels productes i alhora són més respectuoses amb el medi ambient. Per conservar els aliments, es poden utilitzar processos no tèrmics emprant l'alta pressió hidrostàtica, polsos elèctrics d'alta intensitat de camp o la irradiació, entre d'altres. Aquests tres sistemes, que es tracten als capítols segon, tercer i quart del llibre, es perfilen com els més interessants. Per a l'obtenció de components i extractes cada vegada més purs, al capítol cinquè es presenta l'extracció amb fluids supercrítics com una tècnmica amb la qual es poden separar components dels aliments i que presenta un gran potencial per a la indústria alimentària. El sisè capítol tracta de la tecnologia de membranes, que ja s'està aplicant en diverses indústries però que encara avui presenta un important component d'innovació. Paral·lelament, aquest llibre també vol constituir-se en un espai de reflexió per a la indústria alimentària catalana sobre les possibilitats que aquestes noves tecnologies ofereixen actualment i sobre quines seran les tendències futures de la tecnologia dels aliments, aspecte que s'aborda al darrer capítol del llibre.0Introducció. Tractaments per altes pressions en la conservació i la transformació dels aliments. Polsos elèctrics d'alta intensitat de camp en la conservació d'aliments. Irradiació d'aliments. Extracció amb fluids supercrítics. Tecnologia de membranes. Tendències futures en la tecnologia d'aliments
Ultimacomic es una marca registrada por Ultimagame S.L - Ultimacomic.com y Ultimagame.com pertenecen a la empresa Ultimagame S.L - Datos Fiscales: B92641216 - Datos de Inscripción Registral: Inscrita en el Registro Mercantíl de Málaga, TOMO: 3815. LIBRO: 2726. FOLIO: 180. HOJA: MA-77524.
2003 - 2019, COPYRIGHT ULTIMAGAME S.L. - Leer esta página significa estar deacuerdo con la Política de privacidad y de uso