Cómic > Español > Humor > Espies
Portada de Espies

Espies

Autor:Ibañez, Francisco;
Categoría:Humor
ISBN: 9788466651851
B-EDICIONESB, EDICIONES nos ofrece Espies , disponible en nuestra tienda desde el 10 de Enero del 2012. Con este cómic español podréis disfrutar con una lectura ligera y divertida, gracias al sistema de viñetas, y así relajarte con el noveno arte. Este volumen cuenta con un total de 0048 páginas (1ª ed.; 1ª imp.).
Leer argumento »
Ver todas las novedades de cómics »

Argumento de Espies

Mortadel·lo i Filemó s'enfrontaran a una banda d'espies.

Els espies s'estan infiltrant en totes les zones del país per vendre la informació als agents enemics.

Mortadel·lo i Filemó hauran de posar en joc totes les seves habilitats per detenir aquesta xarxa d'espionatge en un restaurant de luxe, una modisteria, una caserna militar, una granja i el mateix edifici de la T.I.A.

-------

La col·lecció:
«Mestres de l'Humor» recull les edicions en català de les obres publicades a «Magos del Humor», col·lecció nascuda a l'editorial Bruguera l'any 1984 i que recuperava els títols que ja havien estat publicats per la seva predecessora «Ases del Humor» (1969). Degut al tancament de Bruguera l'any 1986, en aquesta etapa només van arribar a veure la llum els primers 12 volums de la sèrie, però l'any 1987 Ediciones B va reprendre la publicació de la col·lecció des del primer número fins l'actualitat.

«Mestres de l'Humor», amb format col·leccionista en tapa dura de 210 x 290 mm, és la col·lecció en la que apareixen per primera vegada les aventures inèdites de Mortadel·lo i Filemó en català, tot i que, històricament, també ha acollit algunes aventures protagonitzades per Zipi i Zape i Super Llopis.0

Ultimacomic es una marca registrada por Ultimagame S.L - Ultimacomic.com y Ultimagame.com pertenecen a la empresa Ultimagame S.L - Datos Fiscales: B92641216 - Datos de Inscripción Registral: Inscrita en el Registro Mercantíl de Málaga, TOMO: 3815. LIBRO: 2726. FOLIO: 180. HOJA: MA-77524.
2003 - 2019, COPYRIGHT ULTIMAGAME S.L. - Leer esta página significa estar deacuerdo con la Política de privacidad y de uso