A) ELS PRIMERS COL·LECTIUS DE CUINERS.
(1885-2008: anys de unions i desunions).
B) DIES DE GUERRA.
C) HONORANT ELS NOSTRES MESTRES CUINERS-ESCRIPTORS.
- Teodoro Bardají.
- Sebastià Damunt Nincles.
- Ignasi Domènech i Puigcercós.
- Ramon Rabasó Figuerola.
- Josep Rondissoni Battu.
- Joaquim Sans Miralles.
- Antonio Santacreu Pociello.
- Joan Vila i Gelpí.
D) ALTRES PERSONALITATS RELLEVANTS DEL MÓN DE L?HOTELERIA I LA RESTAURACIÓ.
- El senyor Miquel Regàs i Ardèvol.
- Ramon Cabau.
- Les cuineres del país.
- A la costa (1960-1970).
E) ELS NOUS COL · LECTIUS DE CUINERS
- Associació de Cuiners i Rebosters de Barcelona ?Casal del Cuiner?.
- Club de Xefs de Catalunya.
- Federación de Cocineros y Reposteros de España (FACYRE).
- Retalls d?una vida davant dels fogons (1960-2010).
- De la ?sopa boba? al Bon Nadal, Raval!
- Anem cap a un futur culinari mediàticogalàctic, exòticoètnic i globalitzat?.
- Agraïments.
F) BIBLIGRAFIA